CNP - Hoitopakettitarjous

CNP - Hoitopakettitarjous
CNP - Hoitopakettitarjous CNP - Hoitopakettitarjous CNP - Hoitopakettitarjous CNP - Hoitopakettitarjous CNP - Hoitopakettitarjous CNP - Hoitopakettitarjous CNP - Hoitopakettitarjous CNP - Hoitopakettitarjous CNP - Hoitopakettitarjous CNP - Hoitopakettitarjous CNP - Hoitopakettitarjous

Kaikki CNP Tuotteet samassa paketissa!

165,33 €
183,70 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Osta kerralla kaikki mitä autoosi tarvitset!

CNP- Certified Nano Protection, Keraaminen Nano PinnoiteCNP 30ml on sertifioitu keraaminen pinnoite maalipinnoille; autot, veneet, lentokoneet,kodinkoneet ym. Pinnoitteen kovuus on Mochs asteikolla mitattuna 9H kesto luokitus. Pinnoite onerittäin riittoisaa sekä helppoa levitettävää. Kesto 1-2 vuotta. Käytettäessä kaikkia kolmea tuotettakesto jopa 3-4 vuotta.

CNP Shield 30ml on käytännössä CNP:hen verrattavissa oleva tuote, mutta on kestoltaan jakiilloltaan CNP:tä parempi. CNP Shield sisältää enemmän haihtuvia yhdisteitä. Kesto 2-3 vuotta.

CNP Reload 100ml on vettä hylkivä pinnoite maalille, muoville, lasille sekä monelle muullepinnalle. Sen kesto auton maalipinnalla on n. 6kk. Jos auto pinnoitetaan CNP:n keraamisellapinnoitteella, autoon voidaan lisätä vettä extrahylkivä suoja Reload, jo kun se on saavuttanutpölykuivan pinnan. Maali-, ja lasipinnalle sekä muille koville pinnoille, se on helpointa lisätäsuihkuttamalla sitä mikrokuituliinaan tai vahasieneen ja levittää pyörivin liikkein. Kuivumisaika 30min. Lopullinen kovettuminen kahden päivän kuluttua.

Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä järjestyksessä kaikkia kolmea pinnoitetta yhdessä: CNP,CNP Shield ja viimeistely CNP Reloadilla.

Huippulaadukas pinnoittava pesuaine CNP Wash & Protect, jota suosittelemme käyttämään ylläpitoon sekä aiemmin pinnoittamattomien pintojen suojaukseen.

Sarjan 9H-tuotteissa on pysyvä nanokeraaminen pinnoite. Sen ominaisuuksiin kuuluvat korkeakiilto, hydrofobinen pinta, naarmuuntumisen suoja, kemikaalikestävyys, UV-suoja ja korkealämmönkestävyys, ylimmillään n.750°C. 

Kaikkia tuotteita voidaan käyttää myös yksittäin.

Paketti sisältää:

CNP keraaminen pinnoite 30 ml

CNP Shield keraaminen pinnoite 30 ml

CNP Reload - Water Repellent 100 ml

CNP Antifog - huurun poistaja 50 ml

CNP Wash & Protect -autoshampoo

Harmaa mikroliina 2 kpl

Vahasieni

Pinnoitesieni

CNP-ikkunatarra sekä huoltokortti

SÄÄSTÖSI JOPA 10%

Arvostelut 0 arvostelua